Profil

Nyborg Jernhandel ApS er et lille familiefirma med stort fokus på service.

Hanne og Vagn Pedersen startede på Gormsvej 25 i Nyborg i 1984. Den 1 juli 1992 startede Jesper i familiefirmaet, og den 1 januar 2007 var det så blevet tid til, at videreføre firmaet i samme ånd, og med det lidt “gammeldags” værdigrundlag som Hanne og Vagn havde skabt firmaet på.

Den 1 december 2014 overtog Nyborg Jernhandel ApS Gyngstrup Produkt efter Anders Nielsen som efter 30 års virke ønskede, at stoppe og nyde pensionstilværelsen. Anders’s virksomhed er nu en integrereret del i Nyborg Jernhandel ApS.

I dag tæller virksomheden 8 ansatte plus Vagn, som stadig har sin daglige gang i virksomheden trods det, at der er kommet et 8-tal foran. Det er hans daglige motion, som han siger. Der er sket meget siden 1984 i det hele taget. Osse når det gælder miljøregler og godkendelser til, at må transportere og modtage de forskellige fraktioner, og med 4 lastbiler der kører på hele Fyn er der meget at administrere hver dag.

Selvom det er en anden tid nu, end da far, mor og søn tog formiddagskaffen på hjørnet af et gammelt træskrivebord, er det stadig sådan i firmaet, at det er en selvfølge at man kan stole på hinanden og en aftale er en aftale og det værdisæt vil altid være det Nyborg Jernhandel ApS bliver drevet efter.

Bag om Nyborg Jernhandel

Mød folkene bag virksomheden og hør ejeren Jesper fortælle om virksomheden, som er et lille fleksibelt familiefirma med stort fokus på service.

Vores kunder er ofte 2 og 3 generation, hvilket viser at vi er til at stole på. Hos os er en aftale en aftale. Det er meget vigtigt for os.

Jesper Pedersen
Ejer af Nyborg Jernhandel

Følg os på facebook

Hold dig opdateret

Hos Nyborg Jernhandel deler vi løbende indtryk fra vores travle hverdag. Træd med ind på pladsen og mød vores glade og dedikerede medarbejdere.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret!